Die Gees was nooit weg nie

Deur Meaghan Lamprecht (Graad 6)

 

Gee my ‘n G-E-E-S… wat ‘n wonderlike ervaring was dit om ‘n dirigent te kon wees

by Laerskool Anton van Wouw se huissport!

 

Ek was deel van die Klipspringers se dirigente-span en dit was ons werk om die Klippies by die huissport ‘gees’ te gee.  In die begin moes ons om die rugbyveld hardloop, span per span, wanneer dit ons beurt was.  Ons het daarna krete gesing, gelag en die atlete aangemoedig as hul deelgeneem het aan die 100 m, hoogspring, verspring, gewigstoot en hekkies.  Ons het leerlinge wat op die paviljoen gesit het, kort-kort natgespuit met watergewere en nou en dan lekkers en ysies in die skare gegooi.  Die gees van die Klippies-span was ongelooflik!

 

Ek is so dankbaar om die geleentheid te kon hê om ‘n dirigent te wees met die huissport, dit is ‘n herinnering wat ek nooit sal vergeet nie.  Daai dag het ek so gesing en geskreeu,

dat my stem skoon weg was.  Al het ons tweede plek behaal en nie die “Geesbeker” gewen nie, dink ek in my hart ons was wenners!

 

Ek is trots om deel van die Klippies-span te wees en wil net dankie sê vir elke leerling wat die atlete so uit hulle harte aangemoedig het!