Pienk November Voetjies

Deur Chanté Stremmelaar & Kiki Butler (Graad 6)

 

Juffrou Neline du Plessis se lewensreis het ‘n nuwe hoofstuk bygekry, want in November 2021 gaan daar ‘n paar pienk voetjies op haar voorstoep wag!  Haar dogtertjie, Amari Emelia du Plessis, wat wonderwerk van God beteken, se verwagte datum van geboorte is 24 November 2021.  Sy het op 15 Maart 2021 uitgevind dat sy swanger is en op 23 Julie 2021 uitgevind dat haar baba pienk voetjies het!  Op die oomblik is Juffrou Neline sewe maande swanger met Amari.

 

Ons almal hoop en hou duimvas saam met Juffrou Neline dat Amari ‘n ware engeltjie gaan wees!  Ons glo Amari het ‘n borrelende persoonlikheid, goudblonde hare soos haar mamma en haar pappa se glinsterende bruin oë!  Juffrou Neline en haar man, Willem, is dankbaar vir hierdie voorreg en wonderwerk wat tot hul lewens toegevoeg is.  Volgens juffrou Neline gaan Amari definitief in Laerskool Anton van Wouw wees!

 

Juffrou Neline se verwagte pienkvoetjie gaan nie haar loopbaan beïnvloed nie, want sy gaan aanhou om haar droom as ‘n wiskunde-onderwyseres uit te leef.  Sy wil graag Amari se eerste verjaarsdag op die strand tussen sand en skulpies vier!

 

Baba du Plessis se raaisel se wenners sal aan die einde van kwartaal 4 aangewys word nadat Amari gebore is.

Ons is almal opgewonde om in hierdie nuwe lewenshoofstuk van Juffrou Neline, waarin Amari Emelia du Plessis se naam opgeskryf staan, te deel!