WOUWTJIES SKITTER IN DIE WATER!

Deur Clarisé van Niekerk (Graad 6)

 

Op julle MERKE, GEREED, SWEM!  Ons interhuis-swemgala van hierdie kwartaal was ‘n reuse sukses!  Dit was vir ons baie lekker om weer die ouers op die pawiljoene te hê na twee woeste jare!  Daar was ‘n vreeslike gejuig van die pawiljoene af en almal kon weer ware Wouwtjie-gees ervaar.

 

Ons swemmers het in die blou water van Laerskool Anton van Wouw geduik en absoluut net hulle beste gegee!  Ek is doodseker dit is nie net die water wat gespat het nie, maar ook die swemrekords!

 

Die reën het wél gemaak dat ons eers die volgende oggend die gala kon voltooi, maar die swemmers het bly skitter die volgende dag.

 

Ons sien met groot verwagting uit na wat hierdie jaar gaan inhou vir al die swemmers!  Ons wens vir al ons hardwerkende Wouwtjie-swemmers baie sterkte toe!  Ek wil graag afsluit met die volgende woorde: “Every champion was once a contender who never gave up!”