Spieëltjie, spieëltjie…

Deur Raine Smit (Graad 6)

 

Het jy al ooit gewonder watter klaskamer in die skool is die mooiste?  Dalk Juffrou Adelé se klaskamer vir leerders wat van diere hou, of dalk Juffrou Lyn se geheimsinnige sitplekkie in die hoek van haar klaskamer waar jy rustig kan lees.  Die onderwysers van Laerskool Anton van Wouw doen só ongelooflik baie moeite om hulle klaskamers mooi en treffend te maak dat dit amper ontmoontlik is om te besluit watter klaskamer die mooiste is.  Meneer Marinus se klaskamer ruik altyd soos lekker koffie en jy voel dadelik tuis wanneer jy instap.  Daardie “café” gevoel laat my sommer opgewonde raak oor Wiskunde!

 

Juffrou Lize-Maríe Swart se pragtige geverfde deur wat lyk soos ʼn klavier wys dat sy baie lief vir musiek is en maak haar klaskamer uniek.

 

Die lys hou nooit op nie omdat Laerskool Anton van Wouw se onderwysers soveel passie het vir hulle klaskamers!  Dit sal interessant wees om te hoor watter klaskamer julle Wouwtjies dink die mooiste is!