Meneer Jeandré Jones

Deur Zanika Kruger (Graad 6)

 

Mnr. Jeandré was verbonde aan Laerskool Anton van Wouw vanaf 2016 tot Februarie 2022.

 

Die eerste vak wat hy gegee het, was Afrikaans.

 

Hoe mnr. hier begin het as onderwyser, was dat hy rugby afgerig het en toe besef hy dat hy baie daarvan hou om kinders te leer.  Hy het toe daar besluit om onderwys te gaan studeer.  Hy het toe assistent-onderwyser by Laerskool Anton van Wouw geword.

 

Sy eerste werk was by Ubaru, wat ‘n landbou organisasie is.  Sy gunsteling vak as onderwyser was Sosiale Wetenskap vir Graad 6.  Hy het nie geweet watter vak hy sou gee nie en was baie bly toe dit Sosiale Wetenskap is.  Hy het die vak baie geniet en baie interessant gemaak vir die kinders.

 

Mnr Jeandré se gunsteling vak op skool was Siviele Ingenieurswese en Toerisme.  Die graad wat hy die meeste geniet het tydens sy skoolloopbaan, was Graad 12 (Matriek).

 

Alhoewel Mnr. altyd gesê het: “Julle moet lees!”  was hy self nie mal oor lees nie.  Hy het net altyd die sportblaaie gelees.  Die vakke waarvan Mnr. glad nie gehou het nie, was Wiskunde en Lewensvaardigheid.

 

Ongelukkig het hy ‘n beter pos gekry en die onderwys verlaat, om sy loopbaan buite onderwys voort te sit.

 

Mnr. Jeandré word baie gemis op alle gebiede.