Klop-Klop aan by die Wouwtjieklop!!

Deur Kay-Lee McDonald (Graad 7)

 

Die alombekende Covid-pandemie het nie die vermoë om die Wouwtjies op enige gebied te affekteer nie!  Ons draai nooit briek aan as dit kom by Kultuur nie!

 

Die Wouwtjieklop is Laerskool Anton van Wouw se eie Kunstefees wat ons jaarliks hou en aan deelneem.

 

Tydens die Wouwtjieklop, neem die Wouwtjies deel aan items soos Dans, Drama, Tafeldek, Musiek, Blommerangskik en nog vele meer!  Ons kry dan ‘n gasbeoordelaar om saam met ons wonderlike onderwysers hier by die Wouwtjies te kom beoordeel.  Deelnemers ontvang ‘n pragtige sertifikaat na afloop van hulle item.

 

Ons weet ons is baie bevoorreg om steeds te kan deelneem aan sulke lekker aktiwiteite in hierdie vreemde tye waarin ons leef.  Tydens elke item word Covid-19 maatreëls streng toegepas.  Ek het self aan die Wouwtjieklop deelgeneem en ek moet sê, om weer op die verhoog te kon staan en voor beoordelaars te kon optree, was ongelooflik lekker!