’n Blink toekoms vir Afrikaans!

Deur Chanté Stremmelaar en Kiki Butler (Graad 6)

 

Juffrou Sarika Eybers is een van drie sussies en het grootgeword in Louis Trichardt, Limpopo.  Sy was in Laerskool- en Hoërskool Louis Trichardt.  Tans is sy ‘n student wat onderwys studeer aan die Universiteit van Pretoria.

 

Haar passie om kinders te help het haar geïnspireer om ‘n onderwyseres te word.  Sy wou nog altyd hierdie beroep beoefen, maar in haar laaste twee jare op hoërskool het sy daaroor begin twyfel en wou eerder verpleegkunde studeer.  ‘n Juffrou wat met soveel liefde en passie vir haar Afrikaans aangebied het in Graad 12, het Juffrou Sarika gemotiveer om onderwys te studeer.  Behalwe vir Afrikaans as vak, studeer sy ook kuns en musiek!

 

Juffrou Sarika het in Afrikaans (Graad 6) geproef tydens die tweede kwartaal.  Sy het Laerskool Anton van Wouw baie goed ervaar en volgens haar is die kinders besonder oulik en die onderwysers behulpsaam en verwelkomend!  Ons is baie dankbaar dat juffrou Sarika haar tweede kwartaal hier by die Wouwtjies kon deurbring en vir ons soveel nuwe dinge kon leer.

 

Ons beste wense vir haar toekoms as ‘n Afrikaanse onderwyser vergesel haar!