Die Wouwtjie Covid-“workout”!

Deur Meaghan Lamprecht (Graad 6)

 

Net nou die dag skryf ek daaroor dat Laerskool Anton Van Wouw stadig, maar seker, terugkeer na normaal.  Skaars het dinge net weer normaal begin voel, toe moet ek my woorde sluk!  Ons het proewe vir netbal en rugby gehad, al te lekker as spanne saam geoefen en wedstryde by ander skole gaan speel.  Ai, daar gebeur die onverwagte toe!  Geen kontaksport word meer toegelaat nie en binne ‘n oogwink was die netbalseisoen verby.  My hart was so seer!

 

Ons dank ons sterre dat die leerders van Laerskool Anton van Wouw nog kan voortgaan om elke dag skool toe te gaan!  Daar is soveel ander skole se leerders wat nog steeds net twee of drie keer per week skool toe kan gaan.  Die Wouwtjies is sowaar baie bevoorreg!

 

Met die derde vlaag van Covid-19 in Gauteng, het die kwartaal vir my behoorlik soos ‘n behoorlike wipwaentjierit gevoel!  Eers was daar goeie nuus, maar dan weer slegter nuus.  Ons moes weer soggens reguit klasse toe gaan en mag nie meer voor die skooldag begin of tydens pouses saam speel nie.  Met die weeklikse Covid-19 gevalle by Laerskool Anton Van Wouw, sien ons almal mekaar maar min omdat ons sosiale afstand handhaaf.

 

Ek glo die Here sal Covid-19 tot ‘n einde bring en ek bid elke aand dat ons weer sal kan terugkeer na normaal.  Ek kan nie wag om nie meer ‘n masker hoef te dra nie en net weer normale sosiale gebeure by die skool te hê nie!

 

Om my berig mee af te sluit, deel ek graag hierdie video wat ons onderwysers vir die Wouwtjies gemaak het toe ons in Junie 2020 kon terugkeer skool toe.

 

Kyk gerus daarna en dans “Die Wouwtjie Covid-workout” saam!

 

https://fb.watch/6hqRMdyjFq/